GENERATOARE DE CURENT SDMO

sdmo-franta-generatoare-curent.jpg

Grupul SDMO este al treilea mare jucator pe piata globala. Experienta de 45 de ani in dezvoltarea solutiilor de generare a curentului electric.

Cu puteri de la 1 la 3300 kVA, generatoarele de curent SDMO va ofera un exceptional raport calitate - pret. Grupul SDMO, al treilea mare jucator pe piata globala , are o experienta de 45 de ani in dezvoltarea solutiilor de generarare curent electric.

Generatoarele de curent portabile SDMO sunt generatoare de curent de inalta clasa, fiind rezultatul unei experinte de peste 25 ani a grupului francez SDMO in domeniul productiei de grupuri electrogene. Orice generator electric SDMO este recomandate de calitate, fiabilitate, eficienta, siguranta si usurinta in folosire datorita designului modern.

Un generator electric SDMO este o solutie ideala in orice situatie in care aveti nevoie de un generator de curent de inalta calitate, cu autonomie de lucru mare, silentios si cu un consum redus de combustibil.

Electro Star Service comercializeaza generatoare de curent Elcos pe benzina, gaz sau diesel. Gama de produse SDMO se imparte in mai multe categorii, acoperind numeroase cerinte, precum putere, cai putere, capacitate rezervor, autonomie, nivel de zgomot, combustibil.

SDMO va ofera generatoare electrice stationare care produc curent electric monofazat si trifazat, necesar in diverse activitati si domenii, fiind utile atat in domeniul industrial, cat si pentru consumatori casnici, reprezentand surse de energie ideale pentru santiere, cladiri de locuinte sau birouri, spitale, spatii industriale sau comerciale. Generatoarele stationare sunt concepute atat pentru utilizare in regim continuu, cat si in regim de urgenta la caderea tensiunii din retea.

Respectand cele mai severe norme de calitate si siguranta, generatoarele de curent SDMO sunt dotate cu motoare fiabile care au un consum extrem de scazut de combustibil,autonomie indelungata, nivel scazut de zgomot si vibratii, performanta ridicata, rezistenta, totul incorporat intr-un generator cu un design modern, usor de folosit si intretinut. Generatoare de curent stationare SDMO au puteri cuprinse intre 7 si 3.300 KVA avand motorizari Kohler, Mitshubishi, John Deere, Volvo, Doosan si MTU. Motoare cu un consum redus de combustibil si rezervoare mari.

Turnurile de lumina SDMO reprezinta solutii mobile ideale pentru aplicatii de santier avand o dubla aplicabilitate: alimentarea diverselor sculelor si echipamentelor precum si furnizarea de lumina prin intermediul celor patru proiectoare cu iodura metalica (tehnologie ce ofera o intensitate luminoasa de 3 ori mai mare comparativ cu lampile cu halogen) de cu puterea de 1000W fiecare montate pe turnul de lumina ce se ridica hidraulic la o inaltime de 9 metri si se poate roti la 360 grade. Turnurile sunt dotate cu motorizare Mitshubishi si alternatoare Mecc-Alte si sunt prevazute cu rezervoare de mare capacitate pentru autonomie sporita.

Alaturi de generatoare de curent rezidentiale sau industriale, va oferim si servicii de intretinere pentru orice generator de curent comercializat de noi sau pe care il detineti dumneavostra deja.

Contactati-ne pentru asistenta de la specialistii nostri si accesati pagina de REVIZII GENERATOARE DE CURENT a site-ului nostru.