GENERATOARE DE CURENT HIMOINSA

himoinsa-spania-generatoare-curent.jpg

Grupuri electrogene cu automatizare HIMOINSA. Generatoare de curent produse in Spania. Generatoare electrice rezidentiale si industriale, configurate la cerere.

Generatoarele de curent cu automatizare Himoinsa au la baza motoare si alternatoare Himoinsa - marca proprie, dar si motoare Iveco, Yanmar, MTU, Mitsubishi, Stamford. Aceste grupuri electrogene pot fi utilizate atat pentru aplicatii rezidentiale cat si pentru aplicatii industriale.

Un grup electrogen Himoinsa poate fi atat monofazat cat si trifazat.

    Prin achizitia unui generator de curent electric Himoinsa puteti beneficia de numeroase avantaje cum ar fi:
  • insonorizare performanta pentru grupurile electrogene Himoinsa, prin carcasa de calitate, astfel incat generatorul de curent sa poata fi utilizat in orice spatiu inchis sau deschis;
  • un consum redus de combustibil pentru fiecare grup electrogen, astfel costurile dumneavoastra se reduc cu fiecare utilizare a generatorului electric Himoinsa;
  • motoare si alternatoare de renume si componente de calitate utilizate la fabricarea fiecarui generator de curent Himoinsa; astfel, durata de viata a oricarui generator electric Himoinsa este mai mare si oricand in viitor veti putea gasi piese de schimb pentru ele.

Totodata, putem furniza si servicii de intretinere, service si revizii generatoare de curent, atat pentru echipamentele achizitionate de la noi cat si pentru orice alt generator de curent pe care il aveti dumneavoastra. Consultati pagina noastra dedicata REVIZII GENERATOARE DE CURENT sau contactati un specialist prin telefon, fax sau email.