GENERATOARE DE CURENT greenpower

greenpower-italia-generatoare-curent.jpg

Grupuri electrogene GREEN POWER, proiectate si construite in Italia, fabrici certificate ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 in conformitate cu reglementarile ISO8525.

Generatoare de curent Green Power rezidentiale si industriale, generatoare de curent diesel, benzina sau pe gaz, ce pot fi configurate la cerere cu motorizari diverse, alternatoare si optiuni de comanda si control la distanta, roti rutiere sau de santier, etc, turnuri de lumina cu sau fara generator de curent cu 4 sau 6 proiectoare, brat telescopic, sunt echipamente produse de catre GREEN POWER SRL in conformitate cu standardele europene, utilizand motoare originale ale producatorilor recunoscuti la nivel mondial.

Green Power produce a gama larga de generatoare de curent electrice, cu puteri incapand de la 1 kVA si pana la 2200 kVA, existand posibilitatea de a configura si puteri mai mari pentru proiecte speciale. Datorita faptului ca atat proiectarea cat si constructia grupurilor electrogene GreenPower este asigurata in intregime in facilitatile proprii GreenPower, utilizand materie prima de prima calitate, motoare originale, alternatoare originale, timpul de livrare este scurtat considerabil pentru orice comanda iar personalizarea fiecarui echipament in parte se realizeaza foarte usor si rapid.

Generatoarele de curent cu automatizare GreenPower au la baza motoare Perkins, Doosan, Iveco, Volvo, Yanmar, Kohler-Lombardini, Subaru, John Deere, Deutz, MTU, Mitsubishi, Cummins, alternatoare MeccAlte, Marelli si Linz si panouri de control ComAp InteliLite AMF NT si Bernini. Aceste grupuri electrogene pot fi utilizate atat pentru aplicatii rezidentiale cat si pentru aplicatii industriale.

Greenpower Generatoare de curent GP insonorizate
Greenpower Generatoare de curent GP pe gaz
Greenpower Containere generatoare de curent
Greenpower Generatoare de curent GP aplicatii militare
Greenpower Turnuri de lumina GP
Greenpower Generatoare de curent open

Contactati-ne pentru oferte de pret si detalii tehnice ale generatoarelor de curent GreenPower. VA garantam raspunsuri rapide, solutii eficiente si complete si asistenta tehnica in procesul de achizitie si intretinere ulterioara.

Echipele noastre tehnice ofera si servicii de intretinere, service si revizii generatoare de curent, atat pentru echipamentele achizitionate de la noi cat si pentru orice alt generator de curent pe care il aveti dumneavoastra. Consultati pagina noastra dedicata REVIZII GENERATOARE DE CURENT sau contactati un specialist prin telefon, fax sau email.