GENERATOARE DE CURENT GDV

gdv-romania-generatoare-curent.jpg

Grupuri electrogene GDV cu puteri intre 1 kVA si 3150 kVA. Produse in Romania.

Generatoare de curent cu pornire automata si cu pornire manuala, produse in Romania, generatoare electrice insonorizate sau generatoare electrice fara carcasa GDV.

Comercializam generatoare de curent autohtone, ce pot fi configurate in conformitate cu cerintele si necesitatile fiecarei aplicatii in parte. Un generator de curent GDV poate si utilizat atat pentru aplicatii rezidentiale cat si pentru aplicatii industriale.

Grupurile electrogene GDV sunt solutia potrivita pentru orice afacere de succes. Fiabilitate, motoare electrice curent alternativ, motoare electrice curent continuu, asamblat in Romania. Acestea sunt motivele pentru care costurile unui generator de curent GDV pot fi semnificativ mai mici.

Orice generator de curent cu automatizare GDV respecta cerintele directivelor europene de referinta. Calitatea grupurilor electrogene s-a imbunatatit constant, oferind astazi nu doar calitate dar si siguranta pentru a atinge performante in fiecare domeniu.

Comercializam generatoare de curent cu automatizare sau pornire manuala sau la cheie si adaugam servicii de intretinere, service si revizii generatoare de curent. Accesati pagina noastra dedicata pentru REVIZII GENERATOARE ELECTRICE si contactati un specialist pentru asistenta si oferte personalizate prin telefon, fax sau email.