GENERATOARE DE CURENT FTP IVECO

ftp-iveco-generatoare-curent.jpg

Incepand de la constructii rezidentiale si pana la cele industriale - fabrici si unitati de productie, oriunde este nevoie de energie. Curentul electric generat local prin grupuri electrogene ofera disponibilitate rapida, economie in ceea ce priveste costurile si aprovizionare sigura.

Fpt Industrial ofera motoare fiabile ce echipeaza grupuri electrogene - generatoare de curent ce s-au dovedit a fi solutia potrivita acolo unde este nevoie de curent electric - si anume pe santierele in constructii, santierele navale, platforme petroliere, platforme de gaz, unitati centre comerciale, spitale, banci si alte aplicatii rezidentiale.

Motoarele FPT IVECO sunt dezvoltate pentru a satisface cele mai exigente cerinte ale clientilor, seria NEF fiind dovada excelentei tehnologice industriale ce garanteaza un nivel inalt de fiabilitate si eficienta.

Motoarele FPT IVECO seria IVECO NEF 45 si IVECO NEF 67 pentru grupuri electrogene sunt certificate ISO 8528, clasa G2/G3 pentru o acceptare excelenta a sarcinii. Performantele termodinamice ridicate ale motoarelor IVECO si reactia acestora le transforma in cea mai buna alegere in toate aplicatiile de generare a energiei.

Motoarele FPT IVECO seriile CURSOR 9, IVECO CURSOR 10, IVECO CURSOR 13 si IVECO CURSOR 16 echipeaza grupuri electrogene dedicate aplicatiilor primare si stand-by pana la 582 kW.  Seriile CURSOR sunt conforme cu cele mai exigente standarde de emisie pentru a raspunde tuturor nevoilor si aplicatiilor.