GENERATOARE DE CURENT VISA

visa-italia-generatoare-curent.jpg

Grupuri electrogene cu automatizare VISA, proiectate si construite in Italia, fabrici certificate ISO 9001:2008, ISO 14001:2004.

VISA ofera o gama completa de generatoare de curent automate sau manuale, cu configuratie standard de fabrica sau configurate la cerere pentru proiecte speciale, astfel incat sa acopere toate necesitatile din numeroase domenii.

Astfel, generatoarele de curent VISA din seria FOX sunt echipamente cu aplicabilitate foarte mare, cu puteri cuprinse intre 9 kVA si 24 kVA, cu destinatie atat industriala cat si rezidentiala. Generatoarele de curent din gama FOX destinate sectorului de telecomunicatii sunt echipate cu rezervor suplimentar de combustibil si sistem pentru mentinerea constanta a nivelului de ulei in carter, pentru o functionare continua, fara operator.

generatoare visa
generatoare visa

Generatoarele de curent VISA din seria BIGFOX este disponibila pentru puteri de la 20 kVA si pana la 60 kVA, grupurile electrogene putand fi echipate cu motoare DEUTZ, PERKINS sau LOVOL.

generatoare visa

Generatoarele de curent VISA din seria GALAXY GX este disponibila pentru puteri de la 9 kVA si pana la 650 kVA.

generatoare visa

Generatoarele de curent VISA din seria GALAXY GO este disponibila pentru puteri de la 20 kVA si pana la 650 kVA si sunt grupuri electrogene de tip open echipate cu bazin de retentie lichide.

generatoare visa

Generatoarele de curent VISA din seria POWERFULL U este disponibila pentru puteri de la 800 kVA si pana la 3000 kVA.

generatoare visa

Turnurile de lumina VISA sunt concepute si construite pentru a fi surse de lumina puternice, sigure si usor de transportat.

Echipele noastre tehnice ofera si servicii de intretinere, service si revizii generatoare de curent, atat pentru echipamentele achizitionate de la noi cat si pentru orice alt generator de curent pe care il aveti dumneavoastra. Consultati pagina noastra dedicata REVIZII GENERATOARE DE CURENT sau contactati un specialist prin telefon, fax sau email.