GENERATOARE DE CURENT PRAMAC

pramac-italia-generatoare-curent.jpg

Generatoare electrice cu si fara carcasa, portabile, de sudura, tunuri de lumina, generatoare pentru tractoare, generatoare personalizate.

PRAMAC reprezinta o realitate industriala solida, de la productie si pana la comercializare. Puternica sa prezenta pe piata internationala s-a consolidat in sectoarele grupurilor electrogene si a instrumentelor de transport, printr-o crestere agresiva care a reusit sa patrunda pe pietele cele mai diversificate si mai exigente.

In sectorul productiei de energie electrica, generatoarele PRAMAC pun la dispozitia pietei mai mult de 1.300.000 kVA pe an, oferind puteri ce variaza intre 1 si 2600 kVA, oferind solutii pentru toate cerintele: energie acolo unde nu ajunge reteaua electrica, energie neintrerupta acolo unde reteaua nu poate inceta sa functioneze. energie pentru lucru, energie pentru timp liber.

Generatoarele electrice profesionale Pramac sunt rezultatul analizelor aprofundate ale pietei, prin care s-au identificat nevoile specifice care apar in segmentul de folosire intensa, cum ar fi siturile constructii, agricole sau de inchiriere locatii. Generatoarele Pramac seria GBA, GSA, generatoare electrice cu carcasa sau generatoare electrice personalizate sunt cele mai reprezentative produse. Pentru aceste aplicatii PRAMAC a dat prioritate rezistentei, fiabilitatii si sigurantei in folosirea de generatoare electrice profesionale.

Pramac ofera solutii de grupuri electrogene profesionale, generatoare pentru tractoare si generatoare portabile. In plus, gama de generatoare profesionale contine turnuri de lumina, trolii profesionale, aparate de spalat sub presiune si motopompe profesionale.

Divizia PWR Energy Mate reprezinta generatoarele electrice semiprofesionale de la Pramac si a fost creata pentru a satisface cele mai importante valori atat pentru profesionisti cat si pentru utilizatorii amatori. Premisele de la care s-a plecat in proiectarea si realizarea gamei de generatoare electrice Pramac au fost si sunt calitatea, eficienta si standardele inalte ale produsului. Acestea sunt realizate prin utilizarea designului modern si a tehnicilor de fabricatie, sustinute de cele mai recente directive internationale de siguranta, oferind gamei de generatoare semiprofesionale toate atuurile necesare unei pozitii de top in piata pentru generatoare de curent.

Gama de grupuri electrogene din divizia PWR Energy Mate include generatoare portabile, generatoare deschise si cu carcasa, aparate de spalat sub presiune, generatoare pentru tractoare, generatoare pentru sudura semiprofesioanle, motopompe semiprofesionale, trolii, dar si globuri de lumina.

In plus, Pramac generatoare portabile si aparate de spalat sub presiune din gama PRAXIO. Acestea sunt destinate utilizatorilor amatori, care au nevoie de energie pentru a alimenta activitatile extra-profesionale. Gama Pramac de generatoare electrice semiprofesionale este cunoscuta pentru seria S: un astfel de generator, cu putere si consum redus, functionand pe benzina, are, in general, urmatoarele trasaturi: Standby power LTP6,9 kW; Rated prime power (PRP)6,43 kVA; Rated continuous power (COP)5,62 kVA. Acestei clase i se alatura alte modele de generatoare electrice portabile: seria P cu invertor, seria ES sau seria E.

NRG Power Engineering este divizia de generatoare industriale de la Pramac, care ofera o gama larga de generatoare standard sau personalizate de la 15 la 2500 kVA, generatoare industriale deschise si cu carcasa. De asemenea, din aceasta gama fac parte si generatoare portabile, putandu-sepersonaliza solutii pentru fiecare client.

Asiguram si intretinere si service pentru orice generator de curent. Acceseaza si pagina REVIZII GENERATOARE DE CURENT a site-ului nostru pentru oferte personalizate.