REVIZII GENERATOARE DE CURENT

Asiguram service si intretinere pentru o gama larga de grupuri electrogene echipate cu motor Perkins, motor Iveco, motor Deutz, motor John Deere, motor Cummins, motor Hatz, motor Yanmar, motor Lombardini, motor Doosan, motor MTU, motor Lister Petter, etc.

Avem IN STOC kituri revizie pentru generatoare de curent pentru livrare rapida.

Folosim piese si consumabile originale pentru fiecare motor, oferind astfel garantia calitatii si a serviciilor la cele mai inalte standarde pentru toti clientii nostri.

Serviciile de mentenanta pentru generatoare de curent realizate la timp si corect maresc durata de viata a echipamentelor si asigura functionarea activitatii fara intreruperi cauzate de penele de curent.

Reviziile pentru grupuri electrogene si motare termice executate cu piese si consumabile originale sunt preferate de clientii nostri intrucat le ofera garantia calitatii serviciului de intretinere grup electrogen si garantia durabilitatii pieselor utilizate.

Serviciile de revizie si mentenanta grupuri electrogene sunt asigurate la locatia clientului prin intermediul atelierelor mobile pentru service si intretinere generatoare de curent, ateliere dotate cu echipament complet si o gama larga si variata de scule, astfel incat service-ul sa se desfasoara usor, curat, in conditii optime de lucru si intr-un timp cat mai scurt posibil.

Contacteaza un specialist acum pentru asistenta si oferta personalizata utilizand datele de contact:
Departament Service si Reparatii Telefon: +40 760 914 387+40 760 914 387 Email: service@generatoareautomate.ro

Revizie - Filtre Doosan

filtre Doosan pentru generatoare curent

Revizie - Filtre Iveco

revizii generatoare cu filtre iveco

Revizie - Filtre Perkins

 revizii cu filtre si consumabile perkins

Revizie - Filtre Jhon Deere

revizii cu filtre John Deere

cummins
datakom
deutz
doosan
caterpilar
gesan
genpower
honda
hotstart
iveco
johndeere
kipor
lombardini
mosa
mtu
perkins
teksan
volvo
DSE-ats
DSE-genset
DSE-power