Electro Star Service

Oferim o gama larga de generatoare de curent atat pentru uz rezidential cat si pentru uz industrial, personalizate pentru fiecare proiect in parte.

Colaboram - pentru a va oferi cele mai bune solutii pentru fiecare aplicatie - cu producatori si importatori de generatoare de curent electric de renume, pentru ca toti clientii nostri sa beneficieze de cea mai buna calitate si cele mai bune performante.

Pentru noi timpul clientilor nostri este foarte important si de aceea aducem, odata cu echipamentele comercializate de noi, siguranta in exploatare, suport tehnic permanent – atat pre-vanzare cat si post-vanzare, pe intreaga durata de viata a echipamentelor, incredere in calitate, performanta maxima in functie de aplicatie si ce este mai important - oferim timp clientilor pentru a se ocupa de propria afacere, lasand specialistilor preocuparile legate de alimentarea cu curent electric si asigurarea continuitatii activitatii fara intreruperi neplacute.

La noi gasiti generatoare de curent rezidentiale si grupuri electrogene industriale, generatoare de curent cu automatizare, grupuri electrogene portabile si generatoare de curent electric stationare, generatoare electrice diesel, generatoare electrice pe benzina, generatoare pe gaz si GPL, generatoare de curent insonorizate si necarcasate, turnuri de lumina, generatoare de curent speciale pentru o gama larga de aplicatii.

Gasim raspunsuri si solutii pentru toate nevoile clientilor nostri in domeniul generatoarelor de curent si surselor neintreruptibile de curent. Servicii de calitate, promptitudine, personal autorizat ANRE, servicii de revizii pentru grupuri electrogene pe care doriti sa le achizitionati sau le detineti, intretinere, service si reparatii pentru o gama larga de generatoare de curent.

  Astfel, in gama de produse comercializate de catre ELECTRO STAR SERVICE sunt incluse urmatoarele grupuri electrogene proiectate si fabricate in Europa:
 • generatoare de curent SDMO produse in Franta,
 • generatoare de curent RID produse in Germania,
 • generatoare de curent ELCOS produse in Italia,
 • generatoare de curent VISA produse in Italia,
 • generatoare de curent PRAMAC produse in Italia,
 • generatoare de curent GDV produse in Europa,
 • generatoare de curent HIMOINSA produse in Spania,
 • generatoare de curent GREENPOWER produse in Italia,
 • generatoare de curent IVECO produse in Franta,
 • generatoare de curent COELMO produse in Italia
 • alte echipamente.

Asiguram intretinere, service si reparatii pentru o gama larga de grupuri electrogene si revizii generatoare de curent electrice pe intreg teritoriul tarii.

Oferim servicii de de inchiriere grupuri electrogene stationare, grupuri electrogene rutiere, inchiriere grupuri electrogene cu turnuri de lumina, rezervoare pentru transport si stocare combustibil, servicii de asistenta alimentare grupuri electrogene si servicii de relocare si instalare generatoare de curent.