GENERATOARE DE CURENT NAVALE. GENERATOARE DE CURENT MARINE.

Generatoarele de curent marine sunt special proiectate si produse pentru instalarea lor la bordul navelor de croaziera, al navelor de aprovizionare, maxi yacht, ambarcatiuni de lucru, nave port-container si ambarcatiuni de pescuit, sau pentru a alimenta navele in timpul operatiunilor de incarcare si pentru a interveni in caz de pana de curent (grupuri electrogene marine de cheu).

Silentioase, eficiente, performante, avand sistemul de racire cu apa de mare, grupurile electrogene marine au emisii reduse de noxe si zgomot., fiind certificate pentru utilizarea în mediul umed-salin.

Generatoarele de curent marine sunt proiectate si produse pentru a se adapta mai bine necesitatilor fiecarei ambarcatiuni si prevederilor tehnice ale regulamentelor de clasa, fiind adaptate pentru ambarcatiuni comerciale si de lucru, nave de agrement si Maxi-Yacht, unitati comerciale de dimensiuni mici si mijlocii, nave de incarcare si de pasageri, etc.

Integrarea grupurilor electrogene marine in sistemele de comanda ale navelor a fost simplificata de majoritatea producatorilor, prin reducerea numarului de conexiuni mecanice si a complexitatii acestora.

Generatoare de curent marine CUMMINS:

Fiabil, curat, linistit si puternic - sunt caracteristicile specifice pentru grupuri electrogene marine si navale Cummins.

Istoria generatoarelor de curent navale Cummins incepe inca din anul 1919 - odata cu devutul companiei pe piata de profil. 100 de ani mai tarziu Cummins duce traditia si mostenirea sa mai departe si furnizeaza motoare diesel durabile pe piata grupurilor electrogene marine, cu o gama larga de putere - de 5,9 litri pana la 95 de litri - atat pentru segmentul de marina comerciala cat si pentru aplicatii recreative, respectiv nave utilizate in segmentul guvernamental.

Motoarele marine Cummins au fost proiectate pentru a satisface nevoile de durabilitate ai performanta ale aplicatiilor marine, au fost adaptate pentru racire utilizand apa marilor, iar sistemele de control au fost integrate perfect zastfel incat navele sa raspunda nevoilor specifice.

generatoare navale

Generatoare de curent marine CAT:

generatoare-navale-cat

Grupurile electrogene marine CATERPILLAR au peste 80 de ani de experienta in domeniul energiei marine si sunt construite pentru a oferi servicii fiabile si eficiente in conditii extreme.

Generatoarele de curent navale Cat combina modele dovedite si metode de productie implementate de zeci de ani cu cele mai recente tehnologii, cum ar fi controlul avansat, astfel incat motoarele marine Caterpillar sa furnizeze mai multa putere si cu o mai mare eficienta, oferind in acelasi timp o monitorizare imbunatatita.

Generatoare de curent marine KOHLER:

Generatoarele marine KOHLER Diesel produc pana la 180 kW la 60 Hz si 150 kW la 50 Hz, respectand in acelasi timp cerintele privind emisiile.

generatoare-navale-cat

Generatoare de curent marine VOLVO:

Pentru grupurile electrogene maritime, Volvo Penta ofera motoare de cu eficienta marita, cu fiabilitate sporita pentru timpul maxim de functionare. Avantajele alegerii unui motor Volvo Penta sunt numeroase:

  • Fiabilitate ridicata
  • Acceptarea unor incarcaturi mari
  • Timp de functionare mare
  • Instalare usoara
  • Eficienta ridicata la consumul de combustibil
  • Costuri reduse de exploatare
  • motoarele sunt proiectate, asamblate si testate de catre producator in propriile unitati de productie, unitati dotate cu echipamente de ultima generatie
generatoare-navale
generatoare-navale
generatoare-volvo